Diseminare

Dragi colegi,

Ne bucurăm să confirmăm desfășurarea Simpozionului Național ” Dezvoltarea Abilităților la Copii și Adolescenți” în data de 31 Octombrie 2020, Simpozionul este parte a Proiectului ”Adaptare prin Dezvoltarea Abilităților Personale Timpurii” –A.D.A.P.T. 2018-EY-PICR-R1-0012 și se realizează cu sprijinul Operatorului de Program  Agenția Națională pentru Proiecte Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale. El se va desfășura ca și parte componentă a Conferinței Naționale cu Participare Internațională ”Dezvoltarea Personală”, organizată de Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională, Argeș.

Continuarea pandemiei de COVID-19 și incertitudinilor relative la evoluția situației în viitorul apropiat, au determinat decizia ca prima ediție a simpozionului național să se defășoare online, în format de conferință virtuală. Cele 3 Sesiuni ale Simpozionului se vor desfășura astfel:

  1. ”Dezvoltare personală pentru copii defavorizați” – prezentări format PPS (maxim 15 minute/ prezentare)
  2. ”Proiecte cu fonduri nerambursbile” – prezentări format PPS (maxim 15 minute/ prezentare)
  3. ”Exemple de bune practici” – prezentări de tip Poster (maxim 15 minute/prezentare)

Invităm coordonatori de proiecte în domeniul copiilor defavorizați și nu numai, cercetători, alți profesioniști și studenți, în domenii diverse (psihologie, educație, dezvoltare personală etc.) să prezinte rezultate ale proiectelor, cercetărilor și demersurilor personale și să dezbată teme de interes actual în domeniul educației și dezvoltării copiilor cu colegii dumnealor.

Simpozionul va fi organizat în sesiuni ce se vor desfășura online prin softuri de video-conferință și nu față în față.

Deoarece timpul rămas până la ziua conferinței este scurt, termenul limită de trimitere a aplicațiilor (rezumatelor) va fi 23 octombrie 2020.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cerințe obligatorii pentru redactarea rezumatelor: minim 200 de cuvinte dar nu mai mult de 300; rezumatele vor fi scrise în limba română sau engleză; se va folosi font Times New Roman 12, spațierea de 1,5 rânduri. Rezumatele vor fi trimise pe adresa de e-mail: conferintacjraearges@gmail.com

Toate rezumatele vor trece printr-un proces de revizuire, iar autorii vor fi informați despre situația lucrărilor propuse până la data de 26 Octombrie 2020. Un autor poate participa la Simpozion cu maxim 3 lucrări. Rezumatele acceptate vor fi publicate în volumul electronic al simpozionului.

Participanții sunt invitați să trimită de asemenea propuneri de ateliere de lucru, ce pot fi realizate în format online.

Autorii care doresc să trimită poster pot face aceasta trimițând un rezumat al materialului de prezentat, iar dacă acesta este acceptat, vor trimite posterul în format PDF.

Taxa de înscriere este de 70,00 RON sau 15 EUR pentru un participant cu lucrare și este încasată pe numele primului autor, 50 RON sau 10 EUR pentru participanții fără lucrare. Un participant poate înscrie maximum 3 lucrări. Instrucțiunile de plată se vor găsi la:  https://adapt-cjrae-arges.ro/wp/   (atenție numai după primirea confirmării că lucrarea dumneavoastră a fost acceptată)

Așteptăm cu interes lucrările dumneavoastră.

 

Președintele științific al Comitetului de Organizare

Prof.Psih. Rodica Emilia CIUCĂ

Manager de Proiect, Mihaela Lungu

 

Material realizat cu sprijinul financiar al Mecanismului Financiar al SEE 2014 – 2021. Conținutul acestuia (text, fotografii, video) nu reflectă opinia oficială a Operatorului de Program, a Punctului Național de Contact sau a Oficiului Mecanismului Financiar. Informațiile și opiniile exprimate reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorului/autorilor.